Главная » Статьи » Мои статьи

HAYKAKAN XOHANOC

Բաղադրությունը

1 կգ ոչխարի միս, 
400 գր. թարմ լոլիկ, 
200 գր. կանաչ պղպեղ, 
150 գր. գլուխ սոխ, 
50 գր. խառը կանաչի, 
աղ, սև պղպեղ:

Պատրաստման եղանակները

Ոչխարի միսը կտրել մանր կտորներով, ոկորները հեռացնել, լվանալ, դնել կաթսայի մեւ, հերթով շարել բանջարեղենի կտորներ (թարմ լոլիկ, կանաչ պղպեղ, մանր կտրատած գլուխ սոխ), յուրաքանչյուր շարքում սև պղպեղ և աղ ցանել: Վրան սառը ջուր լցնել (1 կգ մսին` 200 գ.), փակել կաթսան կափարիչով և եփել թույլ կրակի վրա: Մատուցել մանր կտրատած մաղադանոսով:



Источник: http://www.recipes.am/free-recipe/%D5%80%D5%A1%D5%B5%D5%AF%D5%A1%D5%AF%D5%A1%D5%B6/%D5%82%D4%B1%D5%93%D4%B1%D5%84%D4%B1/
Категория: Мои статьи | Добавил: NAYJGRIG (15.03.2012) | Автор: NAYJGRIG E W
Просмотров: 3962 | Рейтинг: 2.5/2
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: